Praleisti

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Straipsnis: Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Ingridientai:

6 vidutinės bulvės
2 Algarvės tuno užkandis, Saboreal
Kalendra
Šiek tiek druskos ir alyvuogių aliejaus pagal skonį

Garnyras:
Žalios salotos
Svogūnai
Brokoliai

Sudėkite bulves į keptuvę ir užpilkite vandeniu, nepamaišys ir žiupsnelis druskos. Virkite, kol bulvės lupena sutrūkinės. Išimkite bulves, leiskite joms atvėsti ir horizontaliai kelis kartus įpjaukite. Išimkite dalį viduje esančios bulvės. Dubenyje sumaišykite išimtą bulvių perteklių su Algarvės tuno užkandžiu Saboreal, smulkintą kalendrą ir sudėkite šias bulvių turinį atgal į bulvę. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir druska. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir salotų lapais bei svogūnais.

Palikite komentarą

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentarai yra peržiūrimi prieš publikuojant.

Kiti receptai

Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis

Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis

Paskrudinkite ruginės duonos riekeles. Iš sardinių skardinės nupilkite alyvuogių aliejų ir supilkite į dubenį. Šakute sulaužykite sardines. Įpilkite majonezo, aitriosios paprikos padažo, laiškinių ...

Skaityti plačiau
Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Duoną supjaustykite stambiomis riekelėmis. Atidarykite sardinių skardinę ir iš jos užpilkite šiek tiek aliejaus ant duonos. Padėkite duoną ant grotelių arba keptuvės, kad paskrudintumėte. Kai ji pr...

Skaityti plačiau