Algarvės tunu įdarytos bulvės
Ingridientai:
6 vidutinės bulvės
2 Algarvės tuno užkandis, Saboreal
Kalendra
Šiek tiek druskos ir alyvuogių aliejaus pagal skonį
Garnyras:
Žalios salotos
Svogūnai
Brokoliai
Sudėkite bulves į keptuvę ir užpilkite vandeniu, nepamaišys ir žiupsnelis druskos. Virkite, kol bulvės lupena sutrūkinės. Išimkite bulves, leiskite joms atvėsti ir horizontaliai kelis kartus įpjaukite. Išimkite dalį viduje esančios bulvės. Dubenyje sumaišykite išimtą bulvių perteklių su Algarvės tuno užkandžiu Saboreal, smulkintą kalendrą ir sudėkite šias bulvių turinį atgal į bulvę. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir druska. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir salotų lapais bei svogūnais.
Palikite komentarą
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.