Receptai

Velykiniai pusryčiai su Portugališkomis sardinėmis
Šv. Velykos – tai ne tik šventė, bet ir puiki proga mėgautis gardžiais, ypatingais patiekalais. Jei ieškote naujų, maistingų idėjų Velykų pusryčiams, šie du receptai su Portugališkomis konservuotom...
Skaityti plačiau
Tunų paštetu įdaryti kiaušiniai
Šie tuno paštetu įdaryti kiaušiniai – lengvai paruošiamas, tačiau elegantiškas užkandis, kuris išryškina sodrų portugališko tuno skonį. Puikiai tinka vakarėliams, greitiems užkandžiams ar baltymų k...
Skaityti plačiau
Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona
Skumbrių filė „Vilão“ padaže su rugine duonele – tai greitas ir skanus patiekalas iš gardžios Briosa Gourmet skumbrės su alyvuogių aliejumi, čili pipirais ir prieskoniais. Skumbrės filė patiekiama ...
Skaityti plačiau
Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)
Aštrių sardinių virtinukai (empanados) yra gardus ir unikalus užkandis, kuriame puikiai dera portugališkos konservuotos sardinės su aštriais prieskoniais ir trapia, rankų darbo tešla.
Skaityti plačiau
Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais
Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais. Tai patogus receptas, puikiai tinkantis bet kokiems greitiems susibūrimams!
Skaityti plačiau
Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis
Šis karštas sumuštinis yra geras vaisių ir žuvies derinys. Šio sumuštinio ingredientų yra ganėtinai neįprasto derinio, todėl yra tikrai vertas dėmesio receptas. Gan greitas patiekalas suteiks nauja...
Skaityti plačiau
Kiaušinienė yra puikus pasirinkimas paprastiems, bet kartu sotiems pusryčiams! Pasigaminkite įdomesnę kiaušinienę, įtraukdami į patiekalo sudėti portugališkas sardines ir pagardinant ją sausais viš...
Skaityti plačiau
Ši sardinų Cezario rolių versija yra ne tik originali, bet ir puikiai dera su įvairiomis progomis – nuo lengvų pietų iki įspūdingo užkandžio.
Skaityti plačiau
Avokadų skrebučiai su sardinėmis
Šie skrebučiai yra puikus pasirinkimas greitam, bet rafinuotam užkandžiui ar lengvai vakarienei. Traškūs duonos gabalėliai gausiai aptepti avokadu, praturtinti subtilia česnako nata, ir užkloti šve...
Skaityti plačiau
Makaronų salotos su Atlanto kefalėmis
Gaminimas: išvirkite makaronus ir nuplaukite vandeniu. Lėkštėje išdėliokite salotas ir makaronus. Ant šių ingredientų gausiai uždėkite gausų Saboreal Atlanto kefalių užkandžio sluoksnį. Pagardinkit...
Skaityti plačiau