Praleisti

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Straipsnis: Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Skumbrių filė „Vilão“ padaže su rugine duonele - paruošimas užtruks vos kelias minutes, o rezultatas nustebins savo skoniu!

Recepto sudėtis:

Paruošimo būdas:

Paruoškite skumbrės filė:

  • Atidarykite **Briosa Gourmet skumbrės filė „Vilão“ padaže** skardinę.
  • Atsargiai išimkite filė ir padėkite jas ant lėkštės. Nepamirškite užpilti likusį padažą iš skardinės, kuriame yra gardus alyvuogių aliejus, čili pipirai, svogūnai, česnakai, petražolės ir prieskoniai.

Paskrudinkite ruginę duoną:

  • Lengvai paskrudinkite 2 riekes ruginės duonos, kol jos taps traškios ir auksinės spalvos.
  • Supjaustykite duoną į puseles ar mažesnius gabalėlius, kad būtų patogiau valgyti.

Sukomponuokite patiekalą:

  • Padėkite paskrudintą ruginę duoną ant lėkštės šalia skumbrės filė.
  • Jei norite, galite papildomai apšlakstyti alyvuogių aliejumi tiek žuvį, tiek duoną, kad skoniai būtų dar sodresni.

Papuošimas (nebūtina):

  • Jei pageidaujate, galite užberti šiek tiek džiovinto raudonėlio ant patiekalo, kad pridėtumėte papildomo šviežių žolelių skonio.

Patiekimas:

  • Patiekite iškart, kol žuvis yra ką tik iš skardinės, o duona šilta ir traški. Taip sukursite puikų derinį – traški duona ir švelniai aštroka, skani skumbrė.

                   


Skanaus!

Palikite komentarą

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentarai yra peržiūrimi prieš publikuojant.

Kiti receptai

Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Aštrių sardinių virtinukai (empanados) yra gardus ir unikalus užkandis, kuriame puikiai dera portugališkos konservuotos sardinės su aštriais prieskoniais ir trapia, rankų darbo tešla.

Skaityti plačiau