Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis
Šis karštas sumuštinis yra geras vaisių ir žuvies derinys. Šio sumuštinio ingredientų yra ganėtinai neįprasto derinio, todėl yra tikrai vertas dėmesio receptas. Gan greitas patiekalas suteiks naujas, teigiamas skonių patirtis.
Recepto sudedamosios dalys:
4 riekelės duonos
1 šaukštas majonezo
Žiupsnelis druskos ir maltų juodųjų pipirų
2 šaukšteliai marmelado
4 bulvių traškučiai
2 gabalėliai ananaso, plonai supjaustyti
1-2 skardinės portugališkų sardinių (žuvis nusausinti)
Gaminimo būdas:
- Įkaitinkite sumuštinių kepimo aparatą pagal gamintojo instrukcijas.
- Patepkite majonezu 2 duonos riekeles. Ant viršaus užtepkite marmeladą.
- Pabarstykite sutraiškytais bulvių traškučiais.
- Ant traškučių dėkite ananasų riekeles
- Portugališkas sardines sudėkite į dubenį ir sutrinkite naudodami šakutę. Paskirstykite ant riekelių
- Pagardinkite druska ir pipirais; uždenkite likusiomis 2 duonos riekelėmis.
- Kepti įkaitintame sumuštinių gamybos aparate, kol sumuštiniai taps rusvi ir traškūs, apie 5 minutes.
Skanaus!
Palikite komentarą
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.