Praleisti

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Straipsnis: Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Skardinę sardinių galite lengvai paversti aštria užtepėle. Tai patogus receptas, puikiai tinkantis bet kokiems greitiems susibūrimams.

Recepto sudėtis:

1 skardinė konservuotų sardinių be odelių ir kaulų. Tinka bet kuris iš šių produktų: Sardinės be odelių ir kaulų

- 100 g raugintos grietinėlės, jogurto arba grietinės

- natūralios citrinų sultys

- 1 mažas askaloninis ar kitoks česnakas, smulkiai pjaustytas

- nedidelė saujelė petražolių, smulkiai pjaustytų

- žiupsnelis rūkytos paprikos

- žiupsnelis kajeno pipirų

- žiupsnelis svogūnų granulių  

Paruošimo būdas

Išėmę sardines nusausinkite jas, alyvuogių aliejų atskirkite į kitą indą. Šiai užtepėlei gaminti labiausiai tinka sardinės be odelių ir kaulų. Šakute lengvai sutrinkite sardines. Sumaišykite raugintą grietinėlę, jogurtą arba grietinę, patarkuokite šiek tiek citrinos žievelės ir įpilkite šlakelį sulčių, sudėkite smulkintus česnakus, petražoles ir rūkytą papriką, kajeno pipirus ir svogūnų granules. Sumaišykite su sardinėmis, o prieš patiekdami apšlakstykite užtepėlę alyvuogių aliejumi, kuris liko atidarius sardinių skardinę.

             

Skanaus su SARDINELE!

 

Palikite komentarą

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentarai yra peržiūrimi prieš publikuojant.

Kiti receptai

Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Šis karštas sumuštinis yra geras vaisių ir žuvies derinys. Šio sumuštinio ingredientų yra ganėtinai neįprasto derinio, todėl yra tikrai vertas dėmesio receptas. Gan greitas patiekalas suteiks nauja...

Skaityti plačiau
Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Aštrių sardinių virtinukai (empanados) yra gardus ir unikalus užkandis, kuriame puikiai dera portugališkos konservuotos sardinės su aštriais prieskoniais ir trapia, rankų darbo tešla.

Skaityti plačiau