Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis
Ingredientai:
- 2 riekelės ruginės duonos
- 120 g sardinių (konservuotų alyvuogių aliejuje, nusausintų)
- 5 g majonezo
- 1 šaukštelis čili padažo (arba sardinės su čili alyvuogių aliejuje)
- 2 šaukšteliai laiškinių česnakų (smulkiai pjaustytų)
- 1/2 šaukštelio laimo sulčių
- 1/4 šaukštelio druskos Žiupsnelis juodųjų pipirų
Paskrudinkite ruginės duonos riekeles. Iš sardinių skardinės nupilkite alyvuogių aliejų ir supilkite į dubenį. Šakute sulaužykite sardines. Įpilkite majonezo, aitriosios paprikos padažo, laiškinių česnakų (jei norite pasilikite šiek tiek ir papuošimui), laimo sulčių, druskos ir juodųjų pipirų. Dar kartą sumaišykite šakute. Supjaustykite mažus pomidorus ir sudėkite į dubenį arba pakepkite porą minučių keptuvėje. Ant skrudintos ruginės duonos užpilkite sardinių, pomidorų ir likusių laiškinių česnakų, jei šiek tiek pasilikote papuošimui.
Palikite komentarą
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.