Praleisti

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Straipsnis: Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Bruschetta su aštriomis sardinėmis

Ingridientai:

Duoną supjaustykite stambiomis riekelėmis. Atidarykite sardinių skardinę ir iš jos užpilkite šiek tiek aliejaus ant duonos. Padėkite duoną ant grotelių arba keptuvės, kad paskrudintumėte. Kai ji pradės ruduoti, ant duonos viršaus dėkite susmulkintą česnaką, svogūną ir vyšninius pomidoriukus. Palikite dar kelias minutes, kol pomidorai ims išskirti sultis. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska. Ant duonos dėkite kambario temperatūros sardines, dar šiek tiek apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite bazilikais.

Mėgaukitės su geru vynu arba vandeniu, pagardintu sezoniniais vaisiais .

Palikite komentarą

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentarai yra peržiūrimi prieš publikuojant.

Kiti receptai

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Sudėkite bulves į keptuvę ir užpilkite vandeniu, nepamaišys ir žiupsnelis druskos. Virkite, kol bulvės lupena sutrūkinės. Išimkite bulves, leiskite joms atvėsti ir horizontaliai kelis kartus įpjauk...

Skaityti plačiau
Portugališkas sumuštinis su sardinėmis

Portugališkas sumuštinis su sardinėmis

Ingridientai: 2 ruginės duonos riekelės Avokadas, kiekis pagal norą Kalendrų 3-4 vyšniniai pomidorai Šaukštas konservuotų Chalapos paprikų Skardinė Portugališkų sardinių Šaukštelis kaparėlių ir ju...

Skaityti plačiau