Bruschetta su aštriomis sardinėmis
Ingridientai:
- 1-2 skardinės Papa Anzóis sardinių alyvuogių aliejuje su Malagueta čili pipiru (nr. 3)
- Skrudintos tradicinės duonos riekelės
- Vyšniniai pomidorai
- Svogūnas
- Baziliko lapeliai
- Smulkinto česnako gabalėliai
- Pipirai ir druska pagal skonį
Duoną supjaustykite stambiomis riekelėmis. Atidarykite sardinių skardinę ir iš jos užpilkite šiek tiek aliejaus ant duonos. Padėkite duoną ant grotelių arba keptuvės, kad paskrudintumėte. Kai ji pradės ruduoti, ant duonos viršaus dėkite susmulkintą česnaką, svogūną ir vyšninius pomidoriukus. Palikite dar kelias minutes, kol pomidorai ims išskirti sultis. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska. Ant duonos dėkite kambario temperatūros sardines, dar šiek tiek apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite bazilikais.
Mėgaukitės su geru vynu arba vandeniu, pagardintu sezoniniais vaisiais .
Palikite komentarą
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.